DIKOM

ДИКОМ ООД – ПЛОВДИВ е единствен оторизиран вносител и дистрибутор от ABRO INDUSTRIES INC. на продуктите “ABRO” за България! Оставете коментар

Борбата с фалшивите продукти – приоритет на “ABRO INDUSTRIES , INC.” и “ДИКОМ”ООД!

От 2006 година “ДИКОМ”ООД е официален оторизиран вносител и дистрибутор за територията на Република България на американската фирма “ABRO INDUSTRIES , INC.” – производител на продуктите “ABRO”. / виж документ /.
От 01. януари. 2010г. “ДИКОМ”ООД е оторизиран като единствен официален вносител и дистрибутор за територията на Република България. Това предложение дойде от “ABRO INDUSTRIES , INC.” след успешните продажби на продуктите “АБРО” на територията на Р България и усиленото противопоставяне на продажбата на фалшиви продукти с марката “ABRO”.
През февруари 2009 г. на посещение в България пристигна Директора на “ABRO INDUSTRIES , INC.” по международни продажби за Европа и Бл.Изток г-н Майкъл Молнар. По време на 3 дневната визита беше изразено задоволството на ръководството на “ABRO INDUSTRIES , INC.” от името на президента на американската компания г-н Питър Брана и вице-президента г-н Тим Демарис относно развитието на пазара в България . “ДИКОМ”ООД получи одобрение за работата си и бяха начертани нови перспективи за дългосрочно развитие.
За съжаление на пазара в Р България често се срещат фалшификати и по този повод страната ни беше посетена през февруари 2009 год. и от директора по интелектуална собственост на “ABRO INDUSTRIES , INC.” г-н Уилям Мансфийлд. След проведените срещи в различни институции и посещения на търговски обекти бе установено наличието на фалшиви продукти “ABRO” в регионите София , Варна , Плевен и др. Бе приета съвместна програма между “ABRO INDUSTRIES , INC.” и “ДИКОМ”ООД за противодействие на разпространението на фалшификати. Предприети са мерки за сезиране на различни институции в България по този проблем , както и американски от страна на “ABRO INDUSTRIES , INC.”
Отличителни белези на фалшификатите са:
• липса на знак “R” в изписването на логото на продуктите “ABRO” ;
• печатни грешки върху опаковките;
• липса на заводски изписани партидни номера , дата на производство и др.;
• нереално занижени цени спрямо ценовата листа на “ДИКОМ”ООД ;
• липса на стикер на български език на “ДИКОМ”ООД ;
• разлика в количеството в опаковките ;
• опаковки не съответстващи на тези от фирменият каталог ;
• липса на фирмен каталог 2009 година / на бълг. и англ. език /;
• липса на предлагане на нови продукти от каталог 2009;
• липса на предлагане на разнообразие на продуктите в пълна гама;
• нежелание от страна на търговеца за издаване на платежни и информационни документи и предоставяне на сертификати и други .Трябва да се има в предвид , че продажбата на фалшиви продукти освен , че е престъпление , носи вреда на крайните потребители , поради факта , че те няма да постигнат необходимият резултат от което всички ние ще бъдем ощетени.

При съмнение за произхода и качеството на продукти “ABRO” можете да се обръщате за консултация към “ДИКОМ”ООД на познатите телефони или на ел.поща.
За пълна сигурност и гаранция поръчвайте продукти от марката “ABRO” единствено от официаления оторизиран вносител и дистрибутор за територията на Република България – “ДИКОМ”ООД и от нашите оторизирани партньори в страната.

“ДИКОМ”ООД търси партньори с опит в продажбата на автомобилни консумативи и части от цялата страна. Имаме възможност да предложим взаимно изгодни условия , като желанието ни е да работим в дългосрочна перспектива.

Писмо за оторизация

“ДИКОМ”ООД : официален оторизиран вносител и дистрибутор за територията на Република България на американската фирма “ABRO INDUSTRIES , INC.” – производител на продуктите “ABRO”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *