консумативи за автомобили    ABRO   A TRUSTED NAME WORLDWIDE  
 
виж кошницата
 
 
 

ABRO продуктов КАТАЛОГ

Съдържание  |  Бои и препарати на спрей

Спрей боя 18K Gold ABRO PREMIUM

Може да се използва върху дърво, метал, пластмаса, керамика и керамични плочки, в интериора и екстериора.
Всички повърхности трябва да са добре почистени от прах, влага, ръжда, остатъци от боя или други материали, които може да попречат на правилното полепване на частиците боя. Гланцът на лъскавите повърхности трябва да бъде отстранен с шкурка. За по-добри резултати металите трябва да са без ръжда и да са грундирани.
Защитете околните повърхности от мъглата, получена от пръскането, с парцали или вестници. Да се използва на проветриво място.Разклатете енергично поне една минута след като чуете клопането на топчето във флакона. Разклащайте флакона от време на време при употребата.Насочете дюзата на спрея към желаното място от разстояние 25-30 см. и използвайте постоянно движение при нанасянето на боята – няколко тънки слоя дават по-добър резултат от един плътен слой боя. Ако има нужда от допълнително покриване с боя, положете го до 4 часа, с цел предотвратяване вдигането на боята. При съхнене не е отровна.

Ако дюзата се запуши, извадете капачката и я почистете. Не поставяйте карфица или друг остър предмет в отвора на дюзата.
Може да се пипа след: 15 минути


Каталожен номер: SP-318
Опаковка: 227 g - 12 в кашон.
Цена: 10.12 лв
добави в кошницата:


 
     
© 2008 -   ABRO-BG.COM
уеб дизайн студио ТОРС